Esittely PDF Tulosta Sähköposti
 
Olen jo hieman vanhemman koulukunnan yleis-ja perhelääkäri. Haluan työskennellä kiireettömästi. Minusta laadukas tarkka työskentely vaatii tarpeeksi aikaa. Huimasta teknisestä kehityksestä ja uusista tutkimuslaitteista huolimatta on edelleen huolellinen vastaanotolla tehty perustutkimus oleellisen tärkeä, jolla voidaan usein säästää sekä aikaa että rahaa.
Minusta perhelääkärin työ on edelleen erittäin tärkeää. Hän on henkilö, joka parhaiten tuntee potilaan ja hänen olosuhteensa, joskus pikkuvauvasta aikuiseksi. Usein potilaista tulee jopa ystäviä. Molemminpuolinen tuntemus on sitten kummalekin eduksi.
Mielestäni perhelääkärillä on parhaat edellytykset valvoa potilaan kokonaisvaltaista hoitoa ja toimia eri alojen erikoislääkäreiden koordinaattorina ja yhteistyössä heidän kanssaan. Viikoittain käyn sairaaloissa täydentämässä tietojani. Yleislääkärin tulee tietää ainakin vähän miltei kaikesta!
Koetan nähdä potilaani psykosomaattisena kokonaisuutena. Koetan informoida terveellisestä elämäntavasta kuten ravinnosta, liikunnan tärkeydestä sekä myös positiivisen mielen laadun merkityksestä. Kannatan tiettyjen lisäravinteitten käyttöä ja yritän suositella hoitoja joissa käytetään mahdollisimman “pehmeitä” keinoja.
Lisäksi on varsinainen erikoisalani tuki ja liikunta-elinten kipujen hoito. Näitä kipuja nimitetään nykyään “Muofaskiaalisiksi”. Yli 35 vuotta olen hoitanut kipupotilaita kehittämälläni yhdistelmämenetelmällä. Menetelmä koostuu erilaisista tekniikoista kuten akupunktio, infiltraatiot, nivelten manipulaatio, useista eri hierontatekniikoista, suggestiorentoutuksesta ja biofeedback tekniikoista sekä ergonomiasta.
 
 

Blog

SIJAINTI KARTALLA

 

Lehdet


 

TILASTOA

Jäsenet : 2
Sisältö : 147
Linkkejä : 22
Artikkeleiden osumat : 953049

PALJON HYVÄÄ TIETOA MYÖS:
UUSI KIRJANI

 

 

UUSI KIRJANI:
HOW TO CURE MYOFASCIAL PAIN

KIRJANI VIDEOT


 
Libro: Dolor Miofascial
Mandala Ediciones,
I.S.B.N.:978-84-8352-140-3,
Depósito Legal: M-25173-2009.
KIINNOSTAVIA VIDEOITA YouTube listassani diabeteksestä, kolesterolista, kivuista jne.

 TV Program, La Salud a Toda Costa

 Self Treatment of Knee Pain

 About Statin Treatment

 Self Treatment of Shoulder and Arm Pain