Potilaitten kertomuksia story n 2 PDF Print E-mail
There are no translations available.

 Hyvä ystäväni ja arvostettu lääkäri Pentti Raaste on 35 vuoden aikana erikoistunut tuki-ja liikuntaelinten kivun poistoon.

Olen ollut hänen potilaansa yli 30 vuotta. Vuosien mittaan hän on vapauttanut minut lukuisista vaivoista. Kovat akilles-jänteen kivut olivat vaivanneet vuosia. kävin useilla lääkäreillä, apua ei löytynyt.

Neljällä hoitokerralla Pentti poisti kivut totaallisesti. Kävin huhtukuussa Fuengirolassa. Kahdella vajaan tunnin hoitokerralla Pentti poisti vuoden minua vaivanneet alaselän kivut.

Jos ja kun käyt Espanjan aurinkorannikolla ja jos sinulla on edm. kipuja niin ehkä kannattaisi ainakin keskustella Pentin kanssa. Mitään et menetä, mutta hyöty voi olla mittaamaton.

Alla joitakin Pentti Raasteen ajatuksia: ( Pentti en kysynyt lupaasi kirjoitukseen, enkä lainaukseen. Toivottavasti hyväksyt.)

TURHAT KIVUT/UNÖDIGA SMÄRTOR/UNNECESSARY PAIN

Monilla ihmisillä on kipua jossain ruumiin osassa, jonka syyksi on lääkäri sanonut kulumisen, artroosin tai rustovaurion. Kuvissa voidaan nähdä näitä kuluma muutoksia.

Asia mikä on unohdettu on että kulumamuutoksia löytyy myös, kun kuvataan terveitä k i v u t t o m i a ihmisiä. Eli KULUMA EI OLE SAMA ASIA KUIN KIPU!

Suuri osa kroonisista nivelkivuista voidaan PARANTAA TÄYSIN !!

Hyvä tapa löytää kipuja aiheuttava kudos, joka usein läytyy niveliä ympäröivistä jänteistä ja lihaksista, on pyytää lääkäriä puuduttamaan kaikki kipeät kohdat. (Diagnostinen puudutus) Mikäli kipu häviää tai lievittyy huomattavasti on kivun syy puudutetussa kudoksessa ja kipu on mahdollista hoitaa pois. (amazon: ”How to Cure Myofascial Pain”).

 

 

Blog

Where are we

 

Press


 

STATISTICS

Members : 2
Content : 147
Web Links : 22
Content View Hits : 970253

MORE INTERESTING INFORMATION AT: