Välkommen PDF Skriv ut Skicka sidan
 
Jag är allmän- och familjeläkare av den lite äldre stilen. Jag tycker om att arbeta lungt och nogrant. Jag tycker att man behöver tid för ett gott job. Även med all snabb tecknologisk framgång anser jag att en nogrann klinisk undersökning på mottagningen är väsentlig. Man sparar ofta tid och onödiga dyra undersökningar.
Jag tycker att familjedocktors arbete är mycket vigtig. Det är han som bäst lär känna patienten av och till från en bebis till vuksen ålder. Man blir som vänner och den ömsesidiga kännedomen hjälper begge parter.
Jag tycker att familjeläkaren är den indikerade att övervaka helheten och samordna behandlingar av olika specialister i när samarbete. Jag försöker hålla mej ajour genom att besöka varige vecka sjukhus patienter med specialisterna. En allmän läkare måste veta lite om allting.
Jag försöker se patienter som en psykosomatisk enhet. Jag försöker informera om ett sunt livstil med sunda matvanor och motionens viktighet. Jag recomenderar bruk av en del kosttilskott. Jag försöker rekomendera mjuka behandlingar i stället för allt för många medicinpiller.
Min specialität är smärtor i rörelseapparaten som kallas i dag för “Myofasciala” smärtor. Jag har behandlat smärtpatienter i över 35 år med min special metod som är en blandning av olika teckniker som akupunktur, infilrationer, kiropraktiska tekniker, flera olika massagetekniker, autohypnos och biofeedback samt ergonomi.
 
 

Blog

VAR VI BEFINNER OS

 

Pressen


 

STATISTIK

Medlemmar : 2
Artiklar : 147
Länkar : 22
Sidvisningar : 953090

MERA SPÄNNANDE INFO PÅ:
MIN NYA BOK


MY NEW BOOK:
HOW TO CURE MYOFASCIAL PAIN

THE VIDEOS OF MY BOOK


 Libro: Dolor Miofascial
Mandala Ediciones,
I.S.B.N.:978-84-8352-140-3,
Depósito Legal: M-25173-2009.
INTRESSANTA VIDEOPROGRAM på min YouTube konto om diabetes, kolesterol, smärta, mm.

 TV Program, La Salud a Toda Costa

 Self Treatment of Knee Pain

 About Statin Treatment

 Self Treatment of Shoulder and Arm Pain